About

Hei på deg!
Denne bloggen er skrevet av en reel-fiktiv fyr med schizofrene tendenser og snev av Tourettes.
Bloggen er som et slags lite utdrag av mitt liv og min oppfattelse av det livet jeg lever, mine drømmer, verden og samtiden min slik jeg den gjennom mine solbriller.
Jeg er en mann, (en singel mann), med alt det det måtte medføre av behov og laster, svakheter og styrker.
Av alder så vil jeg beskrive meg selv som godt-ung voksen. Hvis tall må nevnes så er jeg nærmere 35 enn 25. Men til sinns og mentalt er jeg nok nærmere 20 enn 25.
Livet hittils har formet meg til en kynisk optimist, med ekstratrykk på optimist, med real-konspiratoriske tendenser og livssyn.
«Livet skal absolutt være mest bra, og mindre kjipt!» -Word
Jeg er en evig og håpløs romantiker, kresent altetende, søkende og alltid på utkikk. Så lider jeg nok litt under det at jeg alltid tror det kan finnes grønnere gress et sted der ute, men ønsker gjerne å finne ei som kan bevise det motsatte. Inntil det,                -Yolo

Jeg håper dere vil like min relativt virkelighetsfjerne berettelse om min verden, min blogg.
Mvh Meg

.
.
Ellers litt mer info om det jeg skriver om:

Periodevis og i enslige stunder, eller bare av ren og skjær kjedsomhet, så hender det at det sveipes litt hardt på Tinder da kan du si…
Og noen ganger, ja for jeg er en av de som faktisk leser bioene her. Og der, der er det tidvis mye rart! Og gøy. Og fint. Og poetisk. Og helt klart badshit crazy. Og av og til fortjener dette bare å bli gjenfortalt, sånn helt serr!

.

Ellers så hender det at det blir «hvisket meg for øret» sitater, quotes, og div rariteter og morsomheter, funnet frem på steder langt der inne fra det innerste indre av dette uendelige Internettet. Som jeg også bare får lyst til å bringe frem i «mitt» lys her.

.

Kunst, musikk, film, tv, sport, bøker, osv, you name it. …Jeg kommer til å skrive om det, og jeg kommer til å si min mening om det!

Reklame